Norgesmeister Silje Kvamsdal er tilbake hjå Capilli

Silje Kvamsdal frå Eidfjord vann sin fyrste (av 5!) NM-titlar då ho framleis jobba på Capilli i 2007.

– Evy var min fyrste mentor, og ho har lagt mykje av grunnlaget for den frisøren eg er i dag, fortel ho.

Kvamsdal har jobba som frisør på Visit Your Hair i Bergen i ei årrekke, og ho har vunne NM heile fem gongar(!), og delteke i fleire EM og VM, ofte saman med Evy frå Capilli.

– Me har reist mykje saman i konkurransesamanheng opp gjennom, og me har det alltid kjekt i lag! Silje er heilt rå som frisør – veldig effektiv, teknisk og med auge for detaljar, meiner Evy, dagleg leiar hjå Capilli.

Dei siste åra har Silje hatt pause frå frisørfaget, og konsentrert seg om familie og butikkjobb.

– Eg har sakna å vera frisør, og spesielt det sosiale. Det er jo ein luksusjobb eigentleg, å få jobba med å få folk til å føla seg fine kvar dag, seier Silje.

Silje er ein knallsterk "all around"-frisør med god kundeforståing og generell klypp, herreklypp og striping som spesialitetar. Ho er lett å prata med, men kan og køyra "stilleklypp" når kunden helst vil det.

Ho er open for booking i appen og på nettsida – prøv ho då vel!

Velkommen til capilli fordelsprogram!


Hva er capilli fordelsprogram?
Dette Fordelsprogrammet gir deg mulighet til å tjener deg opp bonuspoeng ved kjøp av alle behandlinger i salongen vår. Disse bonuspoengene kan brukes som betalingsmiddel ved kjøp av valgfrie varer i salongen.
Opptjening av bonuspoeng
Som medlem får du 5% bonuspoeng på alle kjøp av behandlinger.
Hvert poeng tilsvarer 1,- kr.
Innmelding i capilli fordelsprogram
Innmelding er bindende til du melder deg ut, og vi forbeholder oss retten til å sende deg nyheter og tilbud så lenge du er medlem av fordelsprogrammet. Inn/ut melding skjer gjennom våre kundeklienter (Timebestilling på nett, Android APP og iPhone APP).
Bruk av bonuspoeng
Opptjente bonuspoeng kan brukes i salongen til valgfritt varekjøp og medlemstilbud. Du må ha opptjent tiltrekkelig poeng som tilsvarer varens pris.
Gyldighet
Opptjente bonuspoeng må benyttes innen 24 mnd fra opptjent dato.

Gåvekort, den perfekte presang

Gåvekort får du kjøpt i salongene våre. Kan brukes på behandlinger og produkter.